free web hosting | website hosting | Business Web Hosting | Free Website Submission | shopping cart | php hosting
 

Satanismia??


 
"Haluutsä olla kova?" kysytään tarinan mukaan koulukiusatuilta, kun heitä värvätään paljonpuhuttuihin "Saatanan-palvojiin". Nyt tarkastelemmekin, mikä juttu tämä oikein on??


 
Niin kauan kuin ihmiset ovat erheellisesti kuvitelleet "hyvän" ja "pahan" toisistaan erillisiksi ja toisilleen vastakkaisiksi, on mielikuvitus luonut erilaisia Pahan Ruhtinaita, joita on sekä pelätty että palvottu. Dualismi antoi näille olennoille mahdollisuuden realisoitua, ja ihmisten tuntema syyllisyys todellista ja kuvitelluista pahoista teoistaan antaa niille käyttövoimaa.

Niin kauan kuin "Saatanat" pysyivät kristillisen kehyksen sisällä, ne olivat apuvälineitä sen tunnistamiseen, mistä pyrittiin pois, esim. "huonosta elämästä", mutta moderni aika on tuottanut estradille pahiksen, joka on yhtä iljettävä kuin kristillinen edeltäjänsä, mutta arvostettu juuri siksi: Saatanan-palvojien 'Mestari', itsekkyyden idoli, joka vapauttaa yksilön syyllisyydestä, mutta sen lisäksi myös vastuusta ja velvollisuuksista. Katsotaanpas, mitä tämä kaveri on syönyt.

 

 

"Tarkastelkaamme sen sijaan nykyaikaista satanismia sinä mitä se todella on: Raaka elitismin ja sosiaalisen darwinismin uskonto, jonka tavoitteena on vakiinnuttaa valta uudelleen idioottien sijaan pystyvien käsiin, epäoikeudenmukaisuuden sijaan nopealle oikeudelle, sekä kokonaisvaltainen yhdenvertaisuuden hylkääminen myyttinä, joka on rampauttanut koko ihmislajin kehityksen kahdeksituhanneksi vuodeksi."

Magister Peter H. Gilmore

 

Nuoriso diggaa Saatanaa??

Edellä oleva P.H.Gilmoren ajatus viehättänee kaikkia kaljapullohartiaisia, huonosta koulumenestyksestä ja sosiaalisesta aliarvostuksesta kärsiviä?? Ja kukapa ei sopivassa laskuhumalassa, kun tyttelit ovat kadonneet kulmilta, potkisi hautakiviä? Onhan sitten kerrottavaa maanantain välitunneilla.

Itsetunnon kohottamiseen on kaksi tietä: Joko pitää nähdä vaivaa heikkouksiensa voittamiseen, tai sitten julistaa olevansa "kova" ja "paha". Nuorisohan on perinteellisesti tiennyt sen, että jos on kovat nyrkit, ja huono verbaalisten ärsykkeiden sietokyky, sillä voi kompensoida älyllisiä puutteita. Tavallaan tälläiset image-perustaiset arvonnnostot toimivat kuin korokepohjat kengissä pyknisellä pätkäläisellä, joka ei halua hyväksyä itseään sellaisena kuin on?

"Satanismi", oikeammin "Saatanan-palvonta", sopii epävarmuudessaan ja itseinhossaan piehtaroivalle teinille, koska se ei vaadi häntä muuttamaan maailmankuvaansa. Hän ei hylkää sen sovinnaisen, keskiluokkaisen ja tapakristillisen maailman arvoja, joka maailma on hänet torjunut (eli ei arvosta häntä kuten hän itse syvällä mielessään?), eikä myöskään opi näkemään niiden lävitse. Hän kääntää ne päälaelleen.

Hän haluaa olla "dark". Hän toistaa ulkoasussaan niitä atrappeja, joita hänen kasvuympäristö assosioi "pahaan": Mustia vaatteita, epäsiisteyttä, itsetuhoista käyttäytymistä. Tämän tien päässä odottaa Jarno Elgin bailut, ja viikon kiljuputken jälkeinen juhla-ateria. Hyvää ruokahalua!

Ettet ole aivan oman mielikuvituksesi varassa, siteeraamme ohjekirjaa:

  1. Aloita hankkimalla uhritikari, tapporaiskatun krisnun kallo ja musta kaapu.

  2. Keksi joku kova Saatanallinen nimi, kuten vaikka Azazel, Abigor tai Belsebub.

  3. Lähde varusteinesi rullaamaan mustaan yöhön, ja etsi uhrisi kohde/kohteet.

  4. Kohteen valinta on tärkeä seikka kunnon uhrimenoissa. Jos olet valinnut uhriksesi eläimiä, niitä tulee olla vähintään kolme. Yksi jokaiselle Epäpyhän Kolmiyhteyden jäsenelle. Eli siis Paholaiselle, Saatanalle ja Adolf Hitlerille. Ihmisiä uhrattaessa riittää yleensä yksi. Vuohen verestä saa yleensä parhaat kiksut. Lisäbonusta saa jos uhraa mustan vuohen.

  5. Raahaa uhrisi johonkin metikköön, sido se/ne pakettiin, ja aseta ne johonkin kivelle makaamaan. Heitä kaapu niskaasi. Mumise itseksesi valitsemaasi jännää Saatanallista nimeä, ja kohota uhritikari ensin taivaisiin äpärän nimeä manaten, ja iske se sitten uhrisi päästä läpi.

  6. Jos olet jossain lähiömetikössä, on eduksi jos tajusit suukapuloida uhrisi. Siinä tapauksessa että se on ihminen, siis.

  7. Ota käteesi krisnun kallo, ja anna uhrisi veren valua siihen. Muista jatkuvasti öristä evilisti sitä Saatanallista nimeä. Kolaa juomalla tai kananmunakarkkeja syömällä saat hienot limat kurkkuusi, jolloin örinä onnistuu helpommin.

Nämä ohjeet löysimme netistä, mutta emme kerro mistä, paitsi viranomaisille ja yleiselle syyttäjälle. Sivuilla on ohjeet mm. nunnanraiskaukseen, että sitä rataa.

MIstä tämä erinomainen joukko sitten löytää "oppinsa" ja esikuvansa? Anton La Vey on kuullemma kirjoineen Saatanan-palvojien tiedossa, mutta Alistair Growleystä he tuskin ovat kuulleet. Kun on tiedossa henkilöitä, jotka vielä LaVeytä luettuaan ovat olleet sisäsiistejä, tärkein vaikuttava tekijä löytynee muualta. Hevi-musiikki?

Musiikin ym. populaarikulttuurin välittämät vaikutteet ovat toki merkitseviä, mutta asettaisimme niiden edelle henkilöiden oman psyyken kehitysvaiheen, ja -tason. Sigmund Freud tunnisti lapsen kehityksessä ns. anaali-vaiheen, jonka epätäydellinen sivuuttaminen olisi vaikutukseltaan haitallinen? Freudin seuraajatkin ovat kiinnittäneet huomiota aggressiivisesti tai autoritaarisesti suuntautuneilla persoonallisuuksilla tiettyä viehtymystä mätään ja paskaan? (Oheisen kuvan henkilö näyttää siltä, kuin olisi sotkenut naamaansa sitä itseään?)

Mitkä ovat sitten Satanismin juuret??

(Seuraavassa päivityksessä, malttakaa.)

George W. Bush: "Uudestisyntynyt"?!

USA:n presidentinvaali-kampanjan aikana 1988 George W. Bush, silloinen varapresidentti ja tunnetusti "öljymies", eli erään maailman vaikutusvaltaisimman taloudellisten toimijoiden ryhmän edustaja, vastasi erään toimittajan kysymykseen, "oletteko Te kristitty, herra varapresidentti?", varsin arvoituksellisin sanoin: "Olen uudestisyntynyt."

Monet kristityt käyttävät samaa ilmaisua, tarkoittaessaan 'uskonnollista heräämistään' tai liittymistään nykyiseen uskontokuntaansa, ja näin USA:n äänestävä yleisö tämän lauseen ymmärsikin: "Al Core on lipilaari, mutta Bush on meikäläisiä!" Kuinka pahoin he erehtyivätkään, jos tunnetun kristillisen sivuston, "Cutting-Edgen", tiedot ovat osaksikaan tosia.

Bushin lähimmässä avustajakunnassa on paljoen öljyalalla toimineita, mikä on kiinnittänyt eräiden kriittisten tarkkailijoiden huomiota. Vähemmälle huomiolle on jäänyt presidentin ja avustajiensa keskenään, julkisillakin paikoilla, käyttämä käsimerkki, josta saa käsityksen y.o. kuvasta. Nyrkkiin puristettu käsi, jossa pikku- ja etusormet luovat ikäänkuin sarvekkaan pään siluetin, on tuttu myös hautakiviä kaatelevien teinien keskuudessa: Saatananpalvojien.

Skull and Bones

Walter Isaacson CNN:stä haastatteli republikaanien presidenttiehdokas G.W.Bushia 1.8.2000:
CNN: "Mutta te [George Bush vanhempi ja nuorempi] saitte varmasti paljolti samanlaisen kasvatuksen: Andover, Yale, jopa Skull & Bones. Eikö sinulla ole ollenkaan tunnonvaivoja liittymisestä elitistiseen salaseuraan kuten Luut?"

BUSH: "Ei ollenkaan tunnonvaivoja. Minut hyväksyttiin. Minä olin melko välinpitämätön. En pidä tätä suurena perintönä. Minä en ottanut sitä kovinkaan vakavasti."

CNN: "Selvennä hieman niitä varten jotka saattaisivat ajatella, että on olemassa linkki vapaamuurareihin ja Trilateraaliseen komissioon. Saapuiko isäsi vihkimystilaisuuteesi, kuten sinun isoisäsi saapui hänen vihkimystilaisuuteen?"

BUSH: "Ilman että paljastaisin kaikki suuret salaisuudet? Minulla on muutamia ystäviä tästä järjestöstä jotka voisivat riisua siitä mystiikan heti. MInun isäni ei vihkinyt minua. Joku, joka oli vuosia minua edellä vihki minut. Siellä oli sisääntulo-juhlat. En muista tuliko minun isäni paikalle vai ei. En usko että tuli." (koko haastattelu "My Heritage Is Part of Who I Am"

Kun maailman johtavimman mediatalon edustaja kysyy tälläistä asiaa, hän ottaa sen siis vakavasti. Huomattakoon, että Isaacson otti puheeksi trilateraalit ja vapaamuurarit, emme me. Kun Suomessa on erinäisten nykyisin korkeissakin asemissa olevien henkilöiden puuhastelut 1970- ja 80-luvuilla Neuvostoliiton ja DDR:n vakoilujärjestöjen kanssa pyritty kuittaamaan "nuoruuden erehdyksinä", Bush ei liity edes (näennäisesti) katuvien kerhoon. Isaacson antoi hänelle tilaisuuden esittää katumusta, mutta hän ei sitä tehnyt. Mikä sitten on tämä "Skull and Bones", johon molemmat Bushit kuuluvat tai ovat kuuluneet?

"Washington Datelinen Robert Goldsboroughin mukaan kuvernööri George Bushilla on 'salainen osatekijä joka auttaa häntä pyrkimyksessään tulla Amerikan seuraavaksi Presidentiksi -- jäsenyys järjestössä, joka on jopa vielä salaisempi kuin vapaamuurarit.' Salaseura kulkee Pääkallon ja sääriluiden nimellä tai lyhyesti Order, 'Järjestys', ja sen jäseniin viitataan tavallisesti nimella Bonesmen (=luumiehet)."

"Järjestys perustettiin Yalessa vuonna 1833, ja jäsenyys tässä järjestössä on Bushin perheen traditio. Kuvernööri Bush vihittiin jäsenyyteen vuonna 1968; hänen isänsä, George Herbert Walker Bush vuonna 1948; ja hänen isoisänsä, Prescott S. Bush, joka palveli senaattorina, vihittiin vuonna 1917." (Curtis Dickinson)

Uudelleensyntymä?

Siteeraamme ensin "uudelleensyntymän" asiantuntijaa: "Uudelleensyntymisen seremonia tapahtuu suuressa arkussa... Tässä on samanlaista arkku-symboliikkaa jota löytyy useimmista looshien rituaaleista.""

Näin kirjoitti Anton La Vey ("The Satanic Rituals: Companion to The Satanic Bible"), seuraavan puheenvuoron annamme Ron Rosenbaumlle: "Jos joku voisi kiivetä Weir Hallin torniin, outoon linnaan josta avautuu näköala Luumiesten tiluksille, voi kuulla outoa kirkumista ja voihkinaa haudan uumenista, kun 15 juuri valmistunutta jäsentä pantiin läpikäymään tuskallisia koettelemuksia." (Esquire Magazine 10/1976, s.86)

Rosenbaum kertoo enemmänkin: "(Vihittävä) makaa alastomana arkussa ja kertoo kuulustelijoille syvimmät ja synkimmät seksuaaliset salaisuutensa osana vihkimystä." (Esquire Magazine 10/1976, s.85) Kyse on samasta riitistä, jonka yhteydessä lukuisat taloudellisen ja poliittisen vallan tavoittelijat ovat menettäneet normaalin seksuaalisen suuntautumisensa, ja usein myös potenssinsa, tavoitellessaan "maagista voimaa" hallita muita ihmisiä. Rituaali huipentuu seksuaaliseen kivuntunteeseen, jonka jälkeen kokelas on "uudestisyntynyt", siinä merkityksessä kuin La Vey ja myös Bush em. haastattelussa tämän sanan käsitti.

Jos joku on ihmetellyt, miksi yhteiskunnan johtavilla paikoilla olevat näyttäytyvät tuiki usein erinäisissä hyvin kompromenttoivissa yhteyksissä, vaikka heillä on kaikki keinot estää epämielusan uutisen esilletulo, ja miksi Suomenkin toimittajapiireissä kiertää kaskuja yhteiskunnallisten vaikuttajien piiskaus, pissa ja paska -leikeistä, tässä on eräs selitys.

Sellainen initiaatio, joillaiseksi Rosenbaum kuvailee Skull & Bonesin jäsenyysvihkimisen, antaa myös kyseiselle järjestölle tai looshille tavattoman hyvät asemat kiristää tai pitää myöhemmin vallassaan vihittävää. Vähän samaan tapaan, kuin (johtavien virkamiesten) munien tervaaminen turkulaisissa vapaamuurari-kerhoissa.

Johtavien piirien herrakerhoja on usein epäilty epämääräisten kulttien harrastamisesta, ja lähinnä kahdesta syystä: Yhteinen osallisuus johonkin sellaiseen, joka julkisuudessa vähintään leimaisi osalliset lapsellisen typeriksi, tomii koheesiota lisäävänä tekijänä, kuten rikostoveruuskin. Toki lahkeenkäärimis- ja esiliina-leikit ovat vähemmän haitallisia, kuin "tuo-sulle-tuo-mulle" -periaatteella toimiva julkisrahoitteisten etujen ym. tasaaminen, mutta nämähän eivät sulje toisiaan pois?

Toinen outoihin asioihin viittaava johtolanka on moraalinen. Kun "isot herrat" toimivat niinkuin toimivat, miten he voivat selittää sen edes itselleen? Vastauksen arvellaan usein löytyvän suljetun ryhmän arvomaailmasta, joka vapauttaa toimimaan ottamatta huomioon muuta moraalia, kuin brutaalin itsekkyyden. Näiden kysymysten ympärillä pyörinee sekä George Walker Bushin mahdollinen salakerhoilu, ja sen olemassaoloa arvuutteleva julkinen uteliasuus.

Tämänhetkisen USA:n presidentin "Skull & Bones" -yhteydestä kiinnostuneille kerromme, että George Walker Bushin salanimi tässä eriskummallisessa looshissa oli "Maagog", mitenkään lopunaikoihin viittaamatta.  

 

Hetkinen???

"Heinäkuussa 2001, vain kaksi kuukautta ennen 9/11 iskuja, FBI:n päämajaa Washingtonissa varoitettiin terroristeista lentokouluissa sekä hyökkäyksen mahdollisuudesta. Mitään ei tehty. Tulee joka päivä yhä ilmeisemmäksi että Illuminaatti laati tämän operaation, ja että meidän Presidenttimme, monien muiden kanssa, oli mukana tässä operaatiossa.

Minulla on edessäni valokuva Presidentti Bushista hänen puheensa aikana, ja hän antaa kädellään "pedon merkki" -signaalin. Tämä tehdään aina vasemmalla kädellä, ja se muodostetaan laittamalla peukalon ja etusoremen päät yhteen ja nostamalla kolme jäljellä olevaa sormea ylös. Tämän viitataan joskus OK-signaalina. Todellisuudessa se muodostaa kolmisormisen kuutosen tai 666.

Tämä tuli yleiseen käyttöön 9/11 iskujen jälkeen. Hiljattain, minä näin Presidentin "oikean käden" miehen, Ari Fleischerin, tekevän tämän saman signaalin vasemmalla kädellään. Tämä on puhdasta noituutta ja merkitsee alistumista pimeyden voimille. Meidän täytyy myös kysyä miksi Ozzy Osborne ja hänen vaimonsa olivat hiljattain Valkoisessa Talossa päivällisillä. Osbourne ja hänen vaimonsa ovat voimakkaita noitia jotka poseeraavat kuvassa suut auki ja kieli pitkällä.

Osbourne tunnetaan hyvin siitä että hänellä on tapana purra pää poikki elävältä lepakolta performensseissaan. Tällainen okkultistinen voima yltää hallituksemme huipulle asti. Minä tunnistan noituuden kun minä näen sellaista koska minä olin kerran osa sitä maailmaa. Nyt minä lepään Herramme ja Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen pelastavan voiman toivossa, sekä hänen kyvyssään suojella meitä ja antaa meille voitto."

David J. Meyer

Niin, eihän sitä koskaan tiedä? Koko artikkeli on linkissä, että kiinnostuneet voivat ihan vapaasti...

Kirjoita vieraskirjaan!
Guestbook by GuestWorld
Voit lukea vieraskirjan.


 

EDELLISELLE
SIVULLE
TAKAISIN
ETUSIVULLE
SEURAAVALLE
SIVULLE